Billigt solcell, Laddbox, Elinstallation, ladda bilen, bästa pris

ELBILSLADDNING

Billigaste laddboxar och Laddlösningar i Bostadsrättsförening och Privatpersoner


Vi levererar Sveriges billigaste och nyckelfärdiga, driftsatta och uppkopplad laddboxar. Vi hjälper även offentliga kunder att utföra elinstallationer alla typer av elbilsladdning.

Du får en marknadsledande kontaktperson genom hela affären, egna behöriga elektriker, snabba leveranser och Sveriges bästa pris.

LADDLÖSNINGAR


Behöver ni projektering och installationshjälp till er Brf:en eller offentliga laddplatser?


Vi ger rätt befattning till rätt person  rätt plats. Att få rätt person  rätt plats skapar ett effektivt och oprövat projekt. En grundlig projektering spelar stor roll för att lyckas med hela installationsprocessen till lägre kostnader. Antingen kan du välja att få stöd i din egna roll som projektledare eller låta oss som expert och erfaren installationspartner sköta allt. Det viktigaste är att valet av nya medarbetare blir rätt.


Vi har utfört hundratals med Brf- installationer i Sverige. Vi kan hitta marknadens bästa och mest kvalitetssäkra installation tack vare många års erfarenhet inom e-mobility.

  • Kontakta oss gärna så kan vi tillsammans  hitta den  bästa lösningen för er. Vi har lång erfarenhet av installationer inom BRF och kan erbjuda intressanta lösningar som ger lägre installationskostnad för elbilsladdning i bostadsrättsföreningarZAPTEK Go


Passar din elbil
Passar alla laddbara bilar samt hem. Zaptec Go anpassar den maximala laddningsstyrkan efter bilens kapacitet.
10 gånger snabbare
Med Zaptec Go laddar du 10 gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Med en 22 kW-bil och laddning i endast en timme får du en räckvidd på 100 km på nolltid.
3 laddare
Bygg ut om behovet skulle uppstå. Installera upp till tre Zaptec Goenheter i samma hus. Mindre och lättare 80 % mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.
Lägre elräkning
Sänk dina elkostnader genom att ladda när spotpriset på el är lågt med Eco Mode (Zaptec Go+ abonnemang. Detta kommer att lanseras inom kort.).
5 års garanti
Zaptec Go är byggd för att hålla länge. Laddaren är designad, utvecklad och tillverkad i Norge för Nordiska förhållande

6200 kr (Priset gäller standardinstallation)*

ZAPTEC Pro – en uppgradering av marknadens smartaste och mest flexibla laddstation!

ZAPTEC Pro


INTEGRERAT 4G LTE-M

ZAPTEC Pro med 4G kan ge lägre installationskostnad utananvändning av ytterligare nätverkslösningar.


SÄKER OCH STABIL LADDNING

Säkerhet är den viktigaste faktorn vid laddning och därför tillhandahåller vi denhögsta säkerhets- och kvalitetsnivån på våra laddsystem. ZAPTECs laddstationerhar integrerade säkerhetsfunktioner såsom säkringar, jordfelsbrytare typ B och värmesensorer.


EN LADDSTATION FÖR ALLA BILTYPER

Har ni flera olika biltyper i ett gemensamt garage? Med ettZAPTEC-laddsystem slipper ni välja laddstationer utifrånde elbilar som finns idag. Laddstationen ZAPTEC Pro geren laddningseffekt på upp till 22kW och stödjer både1-fas- och 3-fas-laddning. Detta ger en jämn och optimalladdningshastighet för alla anslutna bilar.

EASEE HOME


Ingår alltid: 4G, Wifi och MID-godkänd kWh-mätare
Kontakttyp: Typ 2

Uppskattad Leveranstid: 1-2 veckor

Färg: Svart. Easee Home finns även som beställningsvara i färgerna Grå, Vit, Blå eller Röd.

Easee Home Laddbox+Installation   6200 kr (Priset gäller

standardinstallation)*

Endast installation 2200 kr (Priset gäller standardinstallation)*

efter 50 % Grön ROT avdrag

*I installationen ingår laddbox för väggmontage, resa max 5 mil, 10 m installationskabel, 1 st håltagning i yttervägg. Gäller på befintlig 3-fas 16A-säkring i elcentral.