Billigt solcell, Laddbox, Elinstallation, ladda bilen, bästa pris

SOLCELLER


En helhetslösning med både projektering, material och installation eller endast installation 


Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster. Via oss får du alltid gratis offert. 


Vi genomför högkvalitativa och fackmannamässiga montage- och inkopplingsarbeten med Iåga priser. Vi köper våra produkter från svenska och andra EU-baserade grossister med verksamhet i Sverige. EU-lagstiftning gäller för dessa grossister, vilket ger både dig och oss stor trygghet vid eventuella garantiärenden. Du erbjuds hjälp med allt, från utformning av en optimal anläggning och ansökan om solcellsstöd till regelrätt installation, kontakt med nätägaren och utförlig dokumentation.


HUR GÅR DET TILL?


Vi börjar med ett möte och går igenom förutsättningarna för er fastighet. Vi hittar de bästa och billigaste lösningarna enligt era önskemål. Vi lägger ned stor omsorg för att garantera er lönsamma lösningar med hög kvalitet. Vi projekterar och tar hand om bidragsansökningar och allt pappersarbete inför och under installationen. Vi går igenom er anläggning och kontrollerar allt är ok.  

Vi planerar sedan in ett lämpligt datum när våra utbildade och certifierade  installatörer samt erfarna montörer kommer till er och monterar solcellerna på taket samt monterar växelriktaren och driftsätter solcellsanläggningen.

VARFÖR EVsol ?Tryggt


Vi har genomfört olika typer av solcellsprojekt och arbetar endast med solpaneler och växelriktare av högsta kvalitet.

EVsol team omfattar högutbildade, certifierade och kvalitetssäkrade installatörer.

Vi monterar och installerar inte bara solcellsanläggningar. Vi analyserar hela anläggningen och anpassar solcellssystemet med säkra kompletteringar utan dolda kostnader. Analys av huvud- och undercentraler, tex. kontroll av centraler och besiktningar ingår alltid i priset.

 

Smart och billigt


Vårt unika system är uppbyggt av flera års erfarenheter och efterforskningar. Arbeten utförs bara av auktiserad personal så att vi kan ge dig de bästa tjänsterna med bra erbjudanden.

Det finns inget vi ogillar mer än att spendera för mycket pengar, och vi är övertygade om att vi inte är ensamma om detta. Genom att ha fullständig kontroll över hela projektet och processen kan vi alltid erbjuda våra tjänster till ett bra pris.


Enkelt


Vi har stor erfarenhet. Efter bara några klick ger vi dig ett skräddarsytt förslag på en komplett solcellsanläggning för ditt tak.

Vår kundtjänst är utmärkt. Om du har några frågor om ditt projekt, en produkt, frakt eller betalning, är vår kundtjänst alltid redo att hjälpa dig.  Och naturligtvis, om något går fel (eftersom vi alla är människor), lovar vi att lösa problemet så att du blir nöjd.

GRÖNT AVDRAG INFÖRS 1 JANUARI FÖR VILLAÄGARE

Regeringens budgetpropositionen, som kom i slutet av september, innehöll bland annat förslaget om det nya gröna avdraget. En mycket bra ersättning till dagens solcellsstöd till villaägare. Nu återstår bara det formella beslutet i riksdagen i december.

Det nya avdraget gäller för installationer som genomförs och betalas efter den 1 januari 2021. Solelkommissionen och Svensk Solenergi har varit tydliga med att man önskat att det gröna avdraget även ska gälla för installationer som genomförs hösten 2020, eftersom solcellsstödet för 2020 är slut. Men här har regeringen inte lyssnat. Det är däremot enligt vår bedömning helt okej att teckna avtal om installationer under hösten, bara installation och betalning genomförs 2021.

Det gröna avdraget kommer att hanteras som dagens rot- och rutavdrag, vilket gör att kunden får avdraget direkt på sin faktura. Stödet blir 15 procent för kostnaden för material och arbete för solceller. I propositionen framgår att kostnader för resor och utrustning inte ger rätt till stöd, medan det tydligt framgår att vinstpålägg ingår. Det innebär att kostnaden för material och arbete inklusive vinstpålägg måste framgå på fakturan även om kunden har avtalat om totalpris.  

Viktiga punkter:

  • Investeringsstödet har bara gett möjlighet till bidrag en gång. Många villaägare vill bygga ut sina system efter några år, komplettera på garaget när man köper elbil, sätta upp på nya Attefallshuset etc. Med det gröna avdraget går det att göra avdrag för solceller på samma fastighet flera gånger vilket är utmärkt.
  • Det gröna avdraget omfattar även lagring och elbilsladdning och är 50 procent för totalkostnaden för material och arbete.
  • Nybyggda hus omfattas av det gröna avdraget, vilket framgår tydligt i lagförslaget.
  • Rätten att få avdrag på sina föräldrars hus, som finns för rot och rut, föreslås gälla även för solceller, batterilagring och laddning.
  • Spännande är att även markanläggningar omfattas. På tomtmark som är avsedd för småhus kan man bygga en mindre solelpark och erhålla stöd.
  • Stödtaket på 50 000 kr innebär solelanläggningar för max 330 000 kr.